pic_2

En av de vackraste och i bland svåraste ceremonier som finns är begravning. Har man lyckan att uppleva stor, stor kärlek kan man komma ett en dag också befinna sig i stor sorg.

Att ta farväl av en släkting eller nära vän tycker vi ska vara ett personligt avsked och en vacker ceremoni att minnas.

Vårt mål är – oavsett om det är en person nära som har gått bort eller kanske en uppskattad arbetskamrat- att binderierna blir personliga! Kanske var pelargonen en favoritblomma, då blir de fantastiskt vackert att använda dem i en dekoration eller skicka en underbart doftande krans av luktärt och syrén!

Eller så vet man kanske inte alls – och då finns vi där för att ta fram det bästa ur säsongens blomster!

Här nedan finns exempel på några av de arbeten vi skapar:

 • DEKORATION TILL KISTAN
  Som anhörig kan det ibland vara svårt att veta vad man ska välja. Vi lyssnar in och föreslår det vi tycker skapar den vackraste dekorationen till just denna ceremonin och sammanför den personliga tanken med blomster som finns för säsongen!
 • KRANS
  Här arbetar vi oftast med blomster runt om hela kransen. Vi använder gärna olika sorters grönt: blåbärsblad, benved, eucalyptus och vaktelbärsblad… Självklart ordnar vi också kransar med grön, fin bladstomme och blomsterdekoration upptill.
 • BLOMRUMS TUVOR
  Här arbetar vi fram en dekoration med mjuk form och naturligt flöde. Med fördel använder vi säsongens vackraste blommor. Detta är en binderityp som oftast blir väldigt uppskattad.
 • BLOMSTRANDE HJÄRTA
  En dekoration fylld av kärlek och blommor ton i ton är något av det finaste som finns.
 • BUKETT
  En enkel, vackert handbunden bukett kan ibland vara det allra bästa.

Vill du kika på olika förslag, eller kanske titta på andra alternativ till de traditionella, kika in på vår blogg under Begravning