Var finns vi? Här hittar du oss på google map
Close Map

068

0645 år gammal plockade Linda klöver, smörblommor, strån, prästkragar, timotej och hundkex på ängen bredvid huset. Små blomsterknippen bands med grön sytråd och såldes till den som ville för några ören styck.

Där och då började en dröm som i dag är verklighet och högst levande!

Blomrum har funnits sedan 1996 i centrala lokaler i Göteborg.

Vi smyckar till fest, till bröllop, till begravning och till dop. I alla dessa tillfällen har vi förmånen att möta människor, precis där dom är – som dom är. I sorg , så djup att det gör ont att andas och lycka så stor att det inte finns någon gräns.

Där – mitt i det, får vi vara och förmedla känslor med de verktyg vi har valt- våra jordiga & gröna händer, vår blomsterkniv och med dessa fantastiska blommor!

Växter hämtar vi helst direkt från odlarens bord i Danmark och dagsfärska snittblommor väljs ut med största noggrannhet under tidiga och magiska morgontimmar. Gärna odlade på bästa sätt för människa och miljö.

Dygnet runt inspirerar vi dig gärna här på vår hemsida, på på vår blogg, på Instagram och Facebook.

Vill du uppleva oss i alla färger, med god doft och personlig service, hälsar vi dig varmt välkommen till den fina lilla passagen som går från Saluhallen till Vallgatan, mitt i centrala Göteborg.